Baasje Bromfire op bezoek bij Anky van Grunsven


BORCULO/ERP – Remco Dinkelman maakt deze zomer doldwaze dingen mee. De Borculoër maakte furore op de Zwarte Cross en haalde daarmee al Nieuws uit Berkelland, maar wie denkt dat daarmee het hoofdstuk is afgesloten heeft het mis. Maandagmiddag verschenen er foto’s van het baasje van Bromfire op facebook samen met Anky van Grunsven. Remco was met zijn gezin afgereisd naar de manege van een van Nederlands succesvolste dressuur ruiters ooit. Anky ontving de familie Dinkelman met open armen.  “Vanmorgen op bezoek geweest bij Anky van Grunsven”zegt Remco op zijn facebook pagina  “En dan kom je natuurlijk niet met lege handen… Fles Nozemoil, programmaboekje, pet en een schitterende foto van Bromfire!!” Remco heeft genoten bij Anky “Wat een te gekke ervaring en wat een leuk mens! Mooie rondleiding gehad over het terrein. Salinero nog zien lopen in de wei en daarna in Erp nog even gekeken bij de standbeelden van Bonfire en Salinero” zegt Remco.

Bij de standbeelden moesten er natuurlijk nog even mooie foto’s gemaakt worden met de gouden band die vorige week werd gewonnen op de Zwarte Cross. Salinero heeft de familie Dinkelman kunnen ontmoeten, Bonfire helaas niet meer. Het zo succesvolle paard van Anky van Grunven overleed in 2013.  Anky won met Bonfire alles wat er maar te winnen viel, Nederlandse titels, EK’s, WK’s en natuurlijk een gouden medaille op de Olympische Spelen. Remco won afgelopen week ook alles wat hij kon winnen met Bromfire….maar of hij met zijn Bromfire net zo veel gaat winnen als Anky met Bonfire? Dat zal de toekomst leren. 

Foto’s: Facebook Remco Dinkelman 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven