Beltrumse Voetbal-appgroep voorziet in behoefte

BELTRUM – De schoolvakanties zijn begonnen en wat ga je allemaal doen in je vakantie? Voetballen is een leuke mogelijkheid en het sportpark ‘De Sonders’ is er om te gebruiken. Op initiatief van Sport Federatie Berkeland is er gestart met een ‘balletje-trap-app’. Onder leiding van Anouk Groot Kormelink was afgelopen dinsdag de eerste bijeenkomst op sportpark ‘De Sonders’. Elf kinderen maakten gebruik van de app en kwamen op de eerste afspraak. Een mooie opkomst voor een eerste keer en een mooi voorbeeld van een open sportpark.

Wie ook zin heeft om te komen voetballen, kan volgende week weer terecht. Wie graag wil meedoen en nog niet in de appgroep zit, kan zich aanmelden bij Anouk Groot Kormelink: 06-30442437.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven