Berkellanders op de Zwarte Cross

BERKELLAND – Vandaag is het terrein van de Zwarte Cross open gegaan voor het publiek. Dit jaar trekken er wederom veel Berkellanders richting het feestterrein om daar een weekend door te brengen. Het zal wel de nodige verkeershinder opleveren. Er zijn diverse maatregelen van kracht om het verkeer in goede banen te leiden. De bezoekers van de Zwarte Cross volgen vanaf de A18 een eigen route naar de parkeerplaatsen rond het evenementterrein. Ook het openbaar vervoer heeft maatregelen genomen om de bezoekersstromen te verwerken. Zo wordt de N313 (Hamelandweg) afgesloten voor verkeer met een andere bestemming dan het evenement. Op de N313 tussen Aalten en Lichtenvoorde geldt eenrichtingsverkeer. De rijrichting wordt aangepast aan komende of vertrekkende bezoekersstromen. De N313 tussen de James Wattstraat en N18 is gereserveerd voor bussen en taxi’s. Hieronder een aantal foto’s van Berkellanders die inmiddels op het Zwarte Cross terrein zijn.

Hans Bolster uit Neede maakt er een mooi spektakel van. Op zijn facebook schrijft hij: “En daar gaan we, op naar de Zwarte Cross

Remco Dinkelman uit Borculo heeft er ook zin in. Hij heeft thuis zijn “Bromfire” nog even wat brokjes gegeven voor onderweg zo verteld hij op facebook. Inmiddels heeft “Bromfire” zijn plek op het terrein ingenomen zien we op een andere foto.

Martyn ter Huurne post een foto van zijn “bagage” op facebook. Hij zegt “Daar gaan we weer, op naar het gezelligste feest van het jaar #genieten #mooiweekendvanmaken

Rudi Hietbrink uit Noordijk is er duidelijk in “Zwaarste weekend van het jaar is weer aangebroken. Caravan staat. Tent staat. Bier staat koud. Feestje kan beginnen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven