Bijzondere expositie met presentatie in Oude Mattheüs

EIBERGEN – Zaterdag 20 juli geeft Arie van ’t Riet een boeiende presentatie over de kunst van de röntgenfotografie in de Oude Mattheus in Eibergen. Deur open om 14.00 en gratis toegang. De Bathmense fysicus en kunstenaar Arie van ’t Riet exposeert met zijn unieke röntgenfotografie. Door een röntgenapparaat bekeken ziet het dieren- en plantenrijk er ineens heel anders uit. Het binnenste-binnen van plant en dier wordt zichtbaar in prachtige serene kunstwerken. Maar het is niet alleen kijken!

Op de zaterdagen 13 en 20 juli, 3, 17, 31 augustus en 14 september mogen bezoekers en bezoekertjes spelen met het onzichtbare. Bijvoorbeeld muziek maken met de theremin zonder ook maar iets aan te raken; de smiley bevrijden uit de escaperoom, ontdekken hoe een smartphone een microscoop kan worden, enzovoorts.

Tijdens de zomeropenstelling van De Oude Mattheüs is van 13 juli tot en met 14 september van woensdag tot en met zaterdag van 14.00 tot 16.30 uur de expositie ‘On-zichtbaar?’ te bekijken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven