Boerderijenfietstocht in Neede (fotoreportage)

NEEDE – Vandaag, woensdag 31 juli, vond in Neede de jaarlijkse Boerderijenfietstocht plaats. De tocht ging ook dit jaar weer over mooie fietspaden, kerkenpaden en landwegen rond Neede, Haaksbergen, Rekken en Eibergen. De gebruikelijke koffie-stop werd gehouden op een Melkveehouderij in Haaksbergen en de pannenkoeken-stop vond plaats op een Akkerbouwbedrijf in Eibergen. Vervolgens was er een extra stop bij een zuivelboerderij in Eibergen. De eindstop was traditioneel op Erve Olthaar in Lochuizen, waar kon worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie, thee of frisdrank met krentenwegge.

Truus Stotteler maakte voor ons weer een aantal mooie foto’s! Truus kwam bij de vistrap van de Ramsbeek in Eibergen deze prachtige creatie tegen. Truus vraagt zich nog af wie dit zo mooi gemaakt had. Weet jij het?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven