Boerderijfietstocht rondom Neede

NEEDE – Woensdag 31 juli vindt in Neede de jaarlijkse boerderijfietstocht plaats. De tocht leidt ook dit jaar weer over mooie fietspaden, kerkepaden en landwegen rond Neede, Haaksbergen, Rekken en Eibergen. De gebruikelijke koffiestop wordt gehouden op een melkveehouderij in Haaksbergen en de pannenkoekenstop vindt plaats op een akkerbouwbedrijf in Eibergen. Vervolgens is er een extra stop bij een zuivelboerderij in Eibergen. De eindstop is traditioneel op Erve Olthaar in Lochuizen, waar kan worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie, thee of frisdrank met krentenwegge.

Op alle stops zijn diverse activiteiten en/of demonstraties. Gelegenheid tot starten is er tussen 9.30 uur en 12.30 uur bij de Hollandsche Molen en C.R. De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21, Neede. De afsluiting op het eindadres is om circa 17.00 uur. Deelname kost drie euro per persoon inclusief consumptiebon. De consumptiebon voor koffie/thee/frisdrank, met krentenwegge is te besteden op het eindadres.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven