Boeren-ijs in het schap van de supermarkt

BORCULO – Producten uit eigen streek zijn steeds populairder aan het worden. We zien al veel streekproducten bij de pas geopende Jumbo in Neede en bij de Coop in Borculo verkopen ze sinds vandaag ambachtelijk ijs van ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo. IJsboerderij ‘t Dommerholt produceert op geheel ambachtelijke wijze boeren ijs. Ongeveer 90% van de productie is roomijs, dit wordt gemaakt van verse melk uit het eigen melkveebedrijf.
Daarnaast produceert ‘t Dommerholt ook sorbetijs (op basis van water en vers fruit) en yoghurtijs (op basis van boeren yoghurt en vers fruit). Tevens kan men suikervrij, lactosevrij en glutenvrij ijs leveren.Het ijs wordt in vele verschillende, bekende maar ook onbekende smaken gemaakt. Voor wie het ijs nog niet kent: morgen(vrijdag 19 juli) kan er tussen 11 en 16 uur geproefd worden bij Coop Borculo tijdens het Summerevent. De redactie van Nieuws uit Berkelland vond nog een leuke video over ’t Dommerholt op internet!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven