Brandweeroefening bij Bronkhorst High-Tech BV

RUURLO – Een enorme rookontwikkeling, verschillende slachtoffers en hulpdiensten die massaal in actie kwamen. De grote brandweeroefening bij Bronkhorst High-Tech BV zorgde afgelopen maandagavond, 15 juli, voor een bijzonder schouwspel. De hulpverleners bleken goed voorbereid, zonder enige vorm van paniek werden de taken uitgevoerd. “Een zeer geslaagde multidisciplinaire oefening”, concludeerde René van Eijkel Brouwer, namens de brandweer. “Het is heel goed om met meerdere hulpdiensten een praktijksituatie na te bootsen, daar leer je veel van.” De grote oefening was een samenwerking tussen de Brandweer Borculo, Brandweer Ruurlo en Brandweer Barchem. De politie Berkelland laat via facebook weten ook mee gedaan te hebben aan de oefening. foto’s en tekst: Facebook Bronckhorst High-Tech BV

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven