Bromfire succesvol op de Zwarte Cross

BORCULO/LICHTENVOORDE – Afgelopen donderdag stond er een artikel te lezen op Nieuws uit Berkelland over gemeente genoten die op weg waren naar de Zwarte Cross. Remco Dinkelman werd door ons toen ook genoemd in het artikel. Hij ging met zijn “Bromfire” op weg naar Lichtenvoorde. De rest van het weekend konden we via de facebook pagina van de Borculoër de verrichtingen van Bromfire volgen. Bromfire is een tot paard omgebouwde brommer(motor) waarmee Remco mee deed aan de Zwarte Cross. Bij het bedenken van de naam werd hij geïnspireerd door het paard van Ankie van Grunsven, zij was jaren lang succesvol met haar paard “Bonfire” De naam brengt kennelijk succes, want met Bromfire won Remco gisteren (zondag 21 juli) de eerste prijs in Lichtenvoorde. Terwijl Remco zijn rondjes reed op Bromfire was hij gekleed als heuse ruiter! Aan het eind van de zondag mocht Remco samen met Bromfire zijn prijs ophalen: de gouden band.

Foto’s: Facebook Remco Dinkelman, de foto van Remco op bromfire werd gemaakt door Henk Klein Hazebroek 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven