Eerste exemplaar VIOS magazine voor Flin Schutten

BELTRUM – Het jaarlijkse magazine van voetbalvereniging VIOS Beltrum is uit. Dit alles ter voorbereiding op het komende seizoen. De nieuwe doelman van de Beltrumse hoofdmacht Flin Schutten mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen uit handen van Daan te Brake. In het uitgebreide nummer staan naast alle wetenswaardigheden weer volop verhalen en interviews. Zo is te lezen hoe een hockeyende dierenarts voetbaltrainer in Beltrum werd en hoe ‘Jan’ via de liefde 3500 km van zijn geboortegrond in VIOS 7 terecht kwam. Anderen vertellen over de bloeiende dorpsdynamiek buiten het voetbal om, zoals de 21-jarige Rein Lepping die nu al gerespecteerd evenementleider is. In de 60 pagina’s tellende gids gaan voetbal en samenleving hand in hand.

Vormgever Daan te Brake is tevreden: “Het is fantastisch om zo’n blad te mogen maken. Maar minstens zo mooi is het om het eerste exemplaar te mogen uitreiken. Zeker als je hoort waarom een goede keeper als Flin Schutten juist voor VIOS kiest.” De goalie uit Ruurlo is verrast: “Ik verbaas me elke dag weer wat voor moois zo’n dorpsclub biedt.” Flin Schutten (22) maakt deze zomer de overstap van vv Ruurlo naar Beltrum. Net als andere jaren verzorgde Marco Heutinck de foto’s in de rijk geïllustreerde gids. Het magazine wordt huis aan huis verspreid in het Beltrumse postcodegebied.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven