Electrocar Eibergen zoekt chauffeurs m/v

EIBERGEN – Binnenkort zal de electrocar dagelijks van 9:00 tot 18:30 uur door Eibergen rijden en mensen vervoeren, die (tijdelijk) niet meer mobiel zijn. De electrocar is een initiatief van inwoners van Eibergen, zorgorganisatie Livio en Estinea, Gemeente Berkelland Voormekaar, De Naoberbus, ouderenvereniging KBO-PCOB, De Zonnebloem en de Berkellandse Uitdaging. De initiatiefnemers zijn opzoek naar vrijwilliger bestuurders. Men zoekt mensen die in het bezit van een rijbewijs zijn, behulpzaam, correct en representatief zijn, service gericht en fysiek vaardig zijn om mensen te ondersteun. Verder moet je het leuk vinden om iets nuttigs voor de medemens te betekenen en ben je minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar. Mensen die zich hier in herkennen kunnen zich aanmelden als chauffeur voor de electrocar in Eibergen. Je kunt je zelf aanmelden door te bellen naar 06-10820579 of een mailtje te sturen aan [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven