Geen openluchtspel door noodweer

BORCULO – Vrijdag 19 juli ging onder prachtige omstandigheden het openluchtspel “De eeuwige strijd” in Borculo in première. “Het liep als een trein en de reacties waren zeer lovend” zo stond op de facebook pagina van het openluchtspel te lezen. De organisatie het de première avond graag vanavond (zaterdag 20 juli) nog een keer herhaald. Echter liep dat even ander. Via facebook liet men aan het eind van de middag nog weten dat de voorstelling door zou gaan. “Het zou volgens de weersverwachting vanavond droog blijven” zo verteld de organisatie “toch dook er in eens een bui op, die volgens buienradar ons net zou passeren, nou dat deed hij dus niet” Een enorme hoosbui trok over het inmiddels zo goed als vol gelopen (met publiek) openluchttheater.  Spelen bleek niet meer mogelijk en de bezoekers waren door en door nat waardoor het zeker geen pretje meer zou zijn om nog de hele avond te moeten blijven zitten.

De organisatie besloot daarom om de voorstelling voor vanavond af te gelasten en door te schuiven naar morgen (zondag) avond. De aanvang is dan opnieuw 20 uur. Mensen die kaarten hebben voor vanavond, kunnen die morgenavond weer gebruiken. Tevens zijn er nog een aantal plekken beschikbaar. Wil je er morgen avond bij zijn, dan kun je kaarten reserveren via Jo Nekkers. Zij is bereikbaar via het nummer 06-83185322.

Foto’s: Jaime Lebbink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven