Gezellige dartavond in wijkgebouw “De Koppel”

BORCULO – De vakantie staat voor de deur, dit is echter voor een groep darters uit “De Koppel” in Borculo geen reden om de pijlen voorlopig in de kast te laten liggen.

Dinsdag 9 juli kwamen zij naar het wijkgebouw om een pijltje te gooien. “De eerste avond was een succes, er was heel wat belangstelling” aldus Jaime Lebbink. Daarom is er meteen een volgende avond gepland, deze zal worden gehouden op donderdag 18 juli aanstaande.

Iedereen die zin heeft om een pijltje te gooien is vanaf 19 uur die avond van harte welkom om naar het wijkgebouw aan de Koningin Julianastraat in Borculo te komen. Om er voor te zorgen dat een ieder zich deze avond kan vermaken wordt er dan ook gezorgd voor een sjoelbak.

Meedoen aan het darten of sjoelen is kosteloos.

Lebbink “We gaan die avond tevens polsen of er in de toekomst belangstelling is om in het wijkgebouw een dart toernooi te organiseren” 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven