Groeten uit Berkelland: Fraaie kiekjes uit eigen gemeente

BERKELLAND – In deze tijd van het jaar zien we veel foto’s van Berkellanders op hun facebook vanaf hun vakantie bestemming. De ene foto is nog fraaiere dan de andere. Als je echter goed oplet zul je ook hele fraaie foto’s tegen komen van inwoners van Berkelland die gewon dicht bij huis zijn gemaakt. Erna Rouhof uit Gelselaar wenste haar facebook vrienden deze ochtend een goedemorgen met een prachtige foto van de zon’s opkomst in Gelselaar.


JdW studios uit Neede plaatste gisteren deze foto van de eenzame boom op de berg. Ongetwijfeld zijn er nog veel meer mooie foto’s gemaakt in ons eigen mooie Berkelland. Heeft u fraaie foto’s? Stuur ze naar ons toe!! Deze zomerplaatsen we onder de rubriek “Groenten uit Berkelland” de mooiste foto’s uit onze eigen leefomgeving.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven