Groeten uit Berkelland

BERKELLAND – Gisteren hebben we een oproep gedaan aan bezoekers van onze site om mooie foto’s uit onze eigen gemeente in te zenden. Dat hebben we geweten! We zijn overspoeld met prachtige plaatjes uit onze eigen gemeente. Omdat we nu met z’n allen het vakantie gevoel hebben, plaatsen wij de komende dagen de ingezonden foto’s onder het motto: Groeten uit Berkelland! Yvonne te Vaanholt uit Noordijk stuurde ons een drietal foto’s “Hierbij enkele foto’s van de vroege ochtend. Op de tropische dagen gaan de paarden om 5 uur naar buiten en dat levert mooie kiekjes op.”

 

Bert Kuiling stuurde een aantal foto’s vanuit Rekken “Hierbij een paar foto’s die ik s’morgens vroeg gemaakt heb nabij de Berkel en de Apedijk” 

De komende dagen nog heel veel meer! Dank voor jullie inzendingen en blijf vooral foto’s sturen naar [email protected] 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven