Kinderactiviteiten in de bibliotheek

EIBERGEN/RUURLO – Kinderen die in de zomervakantie samen met vriendjes en vriendinnetjes iets leuks willen doen, hoeven zich deze zomer niet te vervelen. Vanaf volgende week organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek in verschillende vestigingen leuke activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar. Het volledige programma van ZomerBieb staat op www.oostachterhoek.nl/ZomerBieb.

ZomerBieb Neede
Tijdens de ZomerBieb Neede staat op woensdag 17 juli van 10.00-11.30 uur een lees-, quiz- en spelochtend op het programma. Kinderen van 6 tot 10 jaar gaan in de Bibliotheek Neede spelenderwijs aan de slag met taal en lezen. Deze keer met de Annie M.G. Schmidt Quiz en de vakantieboekenbingo. Daarbij zijn leuke prijzen te winnen. Ook worden er verhalen voorgelezen. Deelname is gratis voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

‘Vlog je favoriete boek’ in Ruurlo en Eibergen
De workshop ‘Vlog je favoriete boek’ is één van de favorieten tijdens de ZomerBieb. Kinderen van 9 tot 12 jaar krijgen handige tips voor het maken van vlogs en gaan aan de slag met hun eigen bijzondere boekenvlog. Deze workshop is op woensdag 17 juli van 15.30-17.30 uur in de Bibliotheek Ruurlo en op vrijdag 19 juli van 15.30-17.30 uur in de Bibliotheek Eibergen. Deelname kost € 2,50.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven