Leerlingen Staring College bakken voor ouderen

BORCULO – Leerlingen van het Staring College hebben altijd in de laatste week voor de vakantie op één dag allerlei activiteiten. De leraren hebben allerlei klussen op papier staan en daar kunnen leerlingen zich op inschrijven. Dat kan zijn van een auto wassen, schuurtje opruimen of appelflappen bakken bij Careaz J.W. Andriessen in Borculo. Maurice Lukassen, leraar op het Staring College, kwam afgelopen donderdagmiddag(18 juli) met 5 leerlingen appelflappen en worstenbroodjes van bladerdeeg maken onder leiding van Careaz J.W. Andriessen kok Nanda Witteveen. Het was een mooi gezicht om te zien hoe ze met elkaar de taken verdeelden en aan de slag gingen. Het resultaat mocht er zijn en na goedkeuring van de leerlingdames zelf, konden de bewoners Careaz J.W. Andriessen genieten van een heerlijke eigengemaakte appelflap. Volgend jaar zijn de leerlingen weer van harte uitgenodigd voor deze activiteit zo staat te lezen op de facebook pagina van Careaz J.W. Andriessen.

Foto: Facebook Careaz J.W. Andriessen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven