Marktkooplieden gezocht

BORCULO/EIBERGEN – Voor de gezellige weekmarkten in Eibergen en Borculo zoeken wij enkele vaste standplaatshouders. Voor de standplaatsen zijn plekken met verschillende frontlengtes beschikbaar. De standplaatsen zijn per direct vrij.

 

Borculo
In Borculo is iedere woensdagmorgen de markt op de parkeerplaats aan de Veemarkt in hartje Borculo. Op de markt zijn maar liefst 12 verschillende branches actief. Wij zoeken standhouders voor de branches brood en banket, bloemen, kleinvak (en stoffen), wenskaarten (en hobby-artikelen).

Eibergen
In Eibergen is er iedere dinsdagmorgen op de parkeerplaats aan de Brink in hartje Eibergen de weekmarkt. Hier zijn 9 verschillende branches actief. Hier zoeken we standhouders voor de branches bloemen (en planten), brood en banket, vlees en wenskaarten (en hobby-artikelen).

Ziet u een vaste standplaats op de weekmarkt in Borculo en/of Eibergen wel zitten?
Neem dan vóór 20 juli 2019 contact op met mevrouw C.H. Geverink van de Gemeente Berkelland. U bereikt haar via 0545 – 250 250 of [email protected]. U ontvangt daarna een sollicitatieformulier.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven