Morgen (zondag) zomerconcert Excelsior

EIBERGEN – Zondag 7 juli zal Excelsior Eibergen haar muzikale seizoen afsluiten met een vrolijk, gezellig zomerconcert. Het concert wordt gegeven in de grote zaal van Kulturhus ’t Spieker en begint om 11.00 uur. De leerlingen van de Notenbende hebben afgelopen jaar hun eerste stappen gezet op een eigen instrument en zullen graag laten horen wat ze allemaal geleerd hebben.

De beide opleidingsorkesten van Excelsior, het C-orkest en B-orkest, zullen hen hierin ondersteunen en daarnaast laten horen wat ze zelf in hun mars hebben. Met nummers als First Jazz, Shrek en Uptown Funk beloofd het een waar zomers feestje te worden. En voor wie denkt: dat instrument wil ik ook wel eens bespelen, aansluitend aan het concert is er gelegenheid om alle instrumenten uit te proberen.

Want muziek luisteren is leuk maar zelf maken nog veel leuker!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven