Plork en de aannemers voor het laatst op ZC

BORCULO/LICHTENVOORDE – Jaren lang waren ze “vaste waarde” in de line-up van de Zwarte Cross, maar volgend jaar zal de Borculose band ontbreken op het programma van het festival. De band stopt er namelijk mee. Dat betekend dat de bezoekers dit weekend het laatste optreden op de Zwarte Cross van Plork en de aannemers hebben gezien. De fans hoeven nog niet te treuren, want de mannen treden de komende maanden nog overal op. Zo zijn de komend weekend (27 juli) nog te vinden in de feesttent Eibergen, gaan ze nog optreden tijdens het september feest in Borculo (4 september) en kom je ze ook nog tegen tijdens de zomerfeesten van Laren en Diepenheim. Het aller laatste optreden van de band zal op 11 januari 2020 zijn, dan staan ze in Metropool in Hengelo. Kaarten voor dit optreden zijn al via www.metropool.nl verkrijgbaar. Wil je weten waar je Plork en de aannemers de komende maanden nog kunt aanschouwen? Check dan hier hun agenda: http://plorkendeaannemers.nl/menuleft/op-pad 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven