Pub Home wint Zomeravond toernooi

HAARLO/EIBERGEN – De 53ste editie van het zomeravond voetbal toernooi zit er op. Donderdagavond vond de finale plaats op de voetbalvelden van Sportclub Haarlo. Na een mooie voetbalavond bleek Pub Home uit Eibergen in de finale te sterk voor Roterink uit Rekken. In de mini finale werd door drie ploegen gestreden om plek drie. In dit drieluik bleek het team van Wansink Zonwering uit Eibergen het sterkste. De Donderdagavond Crew werd vierde en Haarlo United, winnaar in 2017 en 2018 werd vijfde en daarmee laatste in het toernooi. Tijdens de prijsuitreiking werden de scheidsrechters van het toernooi bedankt, met een speciaal woord van dank aan Jan Floors uit Neede, hij floot voor de 53ste keer op het toernooi. Daarmee heeft hij nog geen enkele editie gemist.

De Gerrit Bussink sportiviteitsprijs ging naar Haarlo United. De organisatie heeft sinds jaar en dag ook een prijs voor de ploeg die de kleedkamer het beste achterlaat. Na elke wedstrijd werden de kleedkamers beoordeeld op “netheid” en daar werd een cijfer aangekoppeld. De Donderdagavond Crew bleek dit jaar de kleedkamer altijd keurig te hebben achter gelaten en de mannen uit Gelselaar gingen er daarom vandoor met een krat bier, de prijs die hoort bij de “netste” kleedkamer.

De organisatie was tevreden over het verloop van het toernooi en sprak zijn hoop uit dat er volgend seizoen nog meer teams deelnemen aan het toernooi waar men doorgaat met voetbal terwijl de rest zomerstop heeft.