Rekkense zwemvierdaagse van start

REKKEN – Vanaf vandaag (maandag 15 juli) tot en met vrijdag 19 juli wordt de jaarlijkse Zwemvierdaagse gehouden in het Natuurbad in Rekken. Er kan gezwommen worden tussen 18.00 en 20.00 uur. Kinderen tot en met 10 jaar en 65-plussers zwemmen 250 meter per avond (tien baantjes) en vanaf 11 jaar kun je 500 meter per avond zwemmen (twintig baantjes). Je ontvangt bij vier avonden zwemmen een medaille. Om even bij te komen staat er warme chocomel of koffie klaar met iedere avond weer iets anders lekkers erbij. Kun je op één van de avonden niet, dan kan dat ook op maandag 15 juli starten. De kosten zijn 5,00 euro per deelnemer. Het adres is Van Ouwenallerlaan 35.

Op zaterdag 20 juli organiseren we voor kinderen met een zwemdiploma in de leeftijd van 6 tot 15 jaar Expeditie Robinson. In groepjes ga je de strijd met elkaar aan wie het slimst, sterkst, creatiefst en behendigste is. Deelname is gratis en opgave vooraf is niet nodig. Alle andere activiteiten van het zwemseizoen 2019 kun je vinden op onze website: www.zwembadrekken.nl. Je kan het zwembad ook volgen op Facebook: Zwembad Rekken. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Mieke van Aspert-Mos: 06-23100817, [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven