Succesvol Lulof open bij De Koem

GEESTEREN – Tennisvereniging De Koem uit Geesteren kan terug kijken op een geslaagde editie van het jaarlijks terugkerend toernooi “Lulof open” Sinds zondag 14 juli tot en met zondag 21 juli werd er volop gespeeld op de drie banen van De Koem aan de Blauwe Torenweg in Geesteren. Via de facebook pagina van Henkie Nijhoff bleven we dagelijks op de hoogte van de te spelen partijen, de uitslagen en vooral mooie kiekjes. Elke avond waren er partijen, soms al vanaf 17 uur in de middag. In het finale weekend volgende de wedstrijden elkaar in een hoog tempo op, de finale zondag startte al om 9 uur met 3 partijen. Het mooie weer leverde flink wat publieke belangstelling op, waardoor de tribune’s en het terras gezellig vol waren. er werd gespeeld in diverse klassen. Aan het Lulof open deden zowel dames als heren mee. Hieronder de winnaars per klasse:

HE4: Yoeri Reckman
HE5: Jordi KLein Gunnewiek
HE6: Marcel Vanmarcke
HE3: Stef Kleinluchtenbeld
HE17+: Gerrit Ruiter
DE6: Algo Kroodsma
HD4: Stef Klein Luchtenbeld/Tom Kleinluchtenbeld
HD5: Tom Brinkerink/Joost Seesing
HD6: Laurens Mol/Maarten Mol
HD17+: J.G. Hakkenberg/Wim Lentink
GD6: MIchelle Nijhof/Stefan Menkhorst
DD6: Rita Leusink/Angeliek Schierholz
GD7+: Marjo Wiegers/Gert Jansen
DD7+: Hilde Elderink/Annet van der Haar -Rugenbrink

 

Foto: Facebook Henkie Nijhoff

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven