Volop sportnieuws op Nieuwsuitberkelland.nl

BERKELLAND – Nieuwsuitberkelland.nl (NUB) zal vanaf komend seizoen de sport in Berkelland op de voet gaan volgen. Voor de sportliefhebber zal NUB een onmisbare site moeten gaan worden. Wij gaan uitslagen plaatsen van de meest uiteenlopende sporten uit onze gemeente. Uiteraard zullen wij ook regelmatig met een verslaggever aanwezig zijn bij een sportwedstrijd of evenement. Behalve verslagen van wedstrijden en uitslagen plaatsen wij ook graag foto’s van sportmomenten en aankondiging van sportwedstrijden. De redactie van NUB roept daar bij de hulp in van alle Berkellanders. Heeft u tips, foto’s of aankondigingen? Laat het ons weten en tip ons via [email protected]

Uiteraard zal NUB niet alleen de sport volgen, al het andere nieuws zal ook op onze site (blijven) verschijnen. Alle tips zijn dus welkom!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven