Voor Beltrum maakt zich weer op voor drie dagen feest

VOOR-BELTRUM – Dit jaar op 4, 5 en 6 augustus 2018 vieren we in Voor Beltrum weer het traditionele Volksfeest, alias de jaarlijkse kermis. Dit jaar de 73e editie. Het terrein van Stichting Halfweg in Voor Beltrum wordt weer omgetoverd tot een gezellig feestterrein met diverse activiteiten en attracties. Zondag 4 augustus gaan we weer van start met een voetbal en volleybal toernooi voor buurten, vrienden, familieteams waar bij de laatstgenoemde deelname nog mogelijk is, voor informatie stuur even een mail naar [email protected]. Daarnaast is er voor de kinderen een speciale ochtend met allerlei leuke activiteiten waaronder een stormbaan en het bekende penalty schieten. Vanaf 12:00 kan er gestart worden met een tourtocht of een sterrit, dus lekker sportief bezig allemaal. Nadien is er volop gelegenheid voor een drankje in de tent onder het genot van gezellige muziek. Ook s ‘avonds is de tent vanaf 20.30 uur weer geopend met muziek van de band Jack Fire.
Maandagochtend zal het verder gaan met de buurtspelen, gespeeld door de buurtschappen met dit jaar als thema Jumping Voor Beltrum. Ook dit jaar weer 5 spellen op het veld en het laatste spel zal in de tent worden gespeeld rond 13.00 uur zodat iedereen hier aan mee kan doen, jong, oud, sportief of niet getraind. Aansluitend deze middag is er muziek van de band Vol Gas.

Maandagavond is de tent opnieuw geopend om 20.30 uur en dan zal de band King Boogiezijn opwachting maken!
Op naar de dinsdag waarbij we starten met een ontbijt voor de hele gemeenschap en waarbij er afscheid wordt genomen van het oude koningspaar. Hierna zal dan ook het vogelschieten en vogelgooien voor de heren, dames en jeugd vanaf 10 jaar beginnen.

En deze middag zal de Perfect Showband het nieuwe koningspaar muzikaal huldigen in tent.
Vanaf 18.00 uur zal de band Schluchtenkracher ons nog even flink laten feesten!
Kortom een mooi programma voor drie dagen feest, sportiviteit, gezelligheid in Voor Beltrum.
Kermis in Voor Beltrum betekend nog elk jaar drie dagen feest, drie dagen vermaak voor de kinderen met attracties zoals botsauto’ s en de draaimolen en drie avonden feest in de tent met een liveband! Waar een kleine hechte gemeenschap, groot in kan zijn!

Volg ons op facebook/Kermis Voor Beltrum

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven