Beach Volleybal bij EGVV Gelselaar


GELSELAAR – EGVV uit Gelselaar organiseert komende zaterdag een beach volleybal toernooi op de parkeerplaats van het eigen Sportpark “De Benneker”. In het verleden heeft men al vaker zo’n toernooi georganiseerd in Gelselaar, jaren geleden eveneens op de parkeerplaats, maar korter geleden nog een keer bij de familie Draaijer in de paardenbak. Om 18.30 uur zullen de eerste partijen starten. Het toernooi zit met 24 inschrijvingen helemaal vol. De teams zijn volledig gemixt, deze kunnen dus volledig bestaan uit mannen of vrouwen maar ook een combinatie daarvan. Het was de afgelopen week nog even spannend wat het weer zou doen, maar de laatste voorspellingen laten zien dat het in de avond droog zal zijn in Gelselaar.

De parkeerplaats wordt vol met zand gestort. In Gelselaar vindt op dit moment een herinrichting van de straten en riolering plaats. Dit kwam EGVV mooi uit, want in samenwerking met wegenbouwer Lansink uit Saasveld kon men op deze manier eenvoudig aan voldoende zand komen. Er zullen twee speelvelden worden aangelegd. De rest van de parkeerplaats zal als dansvloer dienen. Drive Inn “The Happydancer” zorgt voor de muziek. Verder is er een bar met onder andere cocktails. Er staat ook een BBQ waarop hamburgers, braadworsten en saté stokjes worden gebakken.

Publiek is deze avond van harte welkom, het toernooi zal even na half elf zijn afgelopen, waarna het feestje nog een paar uurtjes doorgaat.  

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven