Berkelland krijgt eigen rally

BERKELLAND – Voor het eerst in de geschiedenis zal er in Berkelland een heuse autorally gaan plaats vinden. De Achterhoek Berkelland Rally bestaat uit drie proeven die twee maal verreden worden. Het gaat hier om KP Eibergen – STOOFF, KP Rekken – Grenszicht en KP Beltrum. De klassementsproeven zijn gratis toegankelijk behalve het publiekspunt op KP Eibergen – STOOFF bij Hof van Eckberge. Dit is een zeer spectaculaire bocht van KP Eibergen – STOOFF. De kosten hiervoor bedragen €4 per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis). Naast deze spectaculaire bocht is er ook een cateraar aanwezig om u te voorzien van een hapje en een drankje. De rally zal op 5 oktober starten vanuit het Openluchttheater te Eibergen om 13:00, waarna de deelnemers zich begeven naar de start van de eerste proef (KP Rekken – Grenszicht). Op de Maat rondom het openluchttheater zullen meerdere activiteiten plaatsvinden, waaronder de kofferbakverkoop door diverse regionale scholen. Meer informatie over al deze activiteiten volgt later! De finish ‘s avonds in het openluchttheater zal knallend afgesloten worden met een vuurwerkshow!

Het servicepark bevind zich op de Kiefte te Eibergen. Op het servicepark zijn teams tijdens aangewezen periodes bezig met werkzaamheden aan de auto. Tevens zal ‘s avonds ook de prijsuitreiking plaatsvinden in de feesttent op ditzelfde servicepark. Deze is net als het openluchttheater gratis toegankelijk.

Informatiepakket
Om het publiek zo goed mogelijk voor te bereiden op de rally bied de organisatie een (full color) informatiepakket aan. Deze bevat:

A4 detailkaarten van alle drie de klassementsproeven
Overzichtskaart met alle drie de klassementsproeven
Deelnemerslijst
Toegangsbandje (1 persoon) voor het publiekspunt van KP Eibergen – STOOF
Deze is verkrijgbaar bij de onderstaande verkooppunten voor €5.

Verkooppunten van deze pakketten worden later nog bekend gemaakt. 

Wil je deelnemen aan de rally? Je kunt je nog inschrijven tot 1 week voor aanvang van de rally. Alle informatie vind je op https://achterhoekberkellandrally.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven