Boekjes & Babbels weer van start

BERKELLAND – Boekjes & Babbels gaat na een korte zomeronderbreking in de maand september weer van start. Alle ouders en kinderen zijn weer van harte welkom tijdens dit heerlijke uurtje. De toegang is gratis.


Boekjes & Babbels

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot hun woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar bovenal bezorgt het hen heel veel plezier!  In elke vestiging van de Bibliotheek Oost-Achterhoek vindt maandelijks ‘Boekjes & Babbels’ plaats, in Borculo zelfs tweewekelijks.

Tijdens dit uurtje wordt er natuurlijk voorgelezen aan baby’s/dreumesen/peuters en hun ouders. Maar daarnaast is het een erg leuke gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en van gedachten te wisselen over bijvoorbeeld opvoedingszaken, onder het genot van een kopje koffie of thee. En natuurlijk kunt u samen met uw kindje boeken uitzoeken voor thuis.

Tijdens ‘Boekjes & Babbels’ van de Bibliotheek staat de ene keer een prentenboek in het middelpunt. De andere keer is dat een thema. Op de website van de Bibliotheek (www.oostachterhoek.nl) staat het complete programma. Daarnaast liggen in alle vestigingen boekenleggers, waar het programma eveneens op vermeld staat.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven