Brandweermiddag voor de jeugd in Ruurlo

RUURLO – Op maandag 19 augustus is er weer een brandweermiddag voor de jeugd. Deze is georganiseerd door de plaatselijke vrijwilligers van de Brandweer Ruurlo. In een echte brandweerwagen gaat iedereen naar een weide bij De Heikamp aan de Hengeloseweg waar de kinderen allerlei waterspelletjes kunnen doen. Verzamellocatie is het Kerkplein. Brandweerwagens staan daar vanaf 13.30 uur klaar om de kinderen samen met bijvoorbeeld vader, moeder, opa, en/of oma in een echte brandweerauto naar pannenkoekboerderij De Heikamp te brengen. Een tip: Neem droge kleren mee voor de kinderen. Kruip in de huid van een echte brandweerman tijdens deze jaarlijkse Brandweermiddag van Brandweer Ruurlo. Men kan gratis meedoen, maar er staan melkbussen klaar voor een vrijwillige bijdrage.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven