Café De Ruif luidt SEN week in

NEEDE – Aanstaande vrijdag 16 augustus luidt Café De Ruif traditiegetrouw de jaarlijkse SEN-week in middels het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi en aansluitend een zomerse Tropical Night! Ook dit jaar zal er weer een grote tent zijn zodat er met elk weertype een weergaloos feest kan worden gehouden! Dit jaar vindt de activiteit weer tegelijk met de wielerronde van Neede plaats, deze begint evenals het beachvolleybaltoernooi om 17:00 uur. De muzikale invulling van de avond zal verzorgd worden door de band Honky Tonky’s die evenals vorig jaar elk verzoekje van de bezoekers zal spelen. Uiteraard zijn de lokale DJ’s Patrick en Patrick ook weer van de partij.

Bij een zomers feestje hoort natuurlijk ook een heuse cocktailbar, verder zal het Sprokkelhuuske met een snackwagen voor het eten zorgen.

Kom dus vrijdag namiddag naar het centrum van Neede voor de wielerronde, het beachvolleybal toernooi en een zomerse party!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven