Cheque voor verwendag bewoners Bundeling door Coop Ruurlo

RUURLO – In het eerste kwartaal van 2019 is er bij de Coop in Ruurlo een statiegeld actie gehouden ten behoeve van een verwendag voor de bewoners van het Woonzorgcentrum De Bundeling. Onlangs is de cheque ter waarden van 374.50 euro aan twee bewoners van De Bundeling overhandigd door de bedrijfsmanager van de Coop Ruurlo. Met dit bedrag kunnen de bewoners een dag in de watten worden gelegd. Afgelopen jaren zijn de bewoners op de verwendag onder meer naar Intratuin geweest, hebben ze een keer pannenkoeken gegeten en ze zijn een andere keer naar een museum geweest. Coop Ruurlo sponsort regelmatig de bewoners van De Bundeling door bijvoorbeeld een ijsje aan te bieden tijdens de avondwandelvierdaagse in Ruurlo en met een lekker hapje of een broodje bij een muzikale middag bij De Bundeling.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven