De Koppel gaat weer darten

BORCULO – Het was afwachten hoeveel darters er op de dartavonden in wijkgebouw De Koppel af zouden komen, maar gelukkig viel dat 100% mee, de belangstelling was erg goed.  De organisatie kan terugkijken op 2 geslaagde avonden, zowel de 1e als de 2e avond werd er gezellig gedart. Zowel de koppels als de singles kwamen aan bod. De organisatie wil nog even een paar bedrijven bedanken wie de dart avonden mogelijk hebben gemaakt, te weten: Meilink Groep BV, Intersport Borculo, Stichting wijkgebouw, Coop Borculo, De Hoeksteen en ’t Vierspan.

Inmiddels is er besloten een 3e dartavond te houden en voor liefhebbers kan er ook weer sjoelt worden. Na 2 keer succesvol gezellig darten op een donderdagavond heeft de organisatie besloten om nu op woensdagavond een dartavond te organiseren.

De avond is op woensdagavond 28 augustus van 19.00 tot 23.00 uur in wijkgebouw de Koppel,  Koningin Julianastraat 37 in Borculo.

Uiteraard is weer hapje en drankje (Biertje € 1,25 en frisdrank € 1,-) Onder de 18 jaar zijn we verplicht om naar legitimatie te vragen. Roken mag allen buiten de poort.

Na 2 zeer geslaagde avonden zal dit ongetwijfeld ook een gezellige avond gaan worden! Iedereen is dan ook van harte welkom op woensdag 28 augustus in wijkgebouw de Koppel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven