De natuurfilm WAD ‘on tour’ op een reuzenscherm in Eibergen


EIBERGEN – Zaterdag 31 augustus is er een unieke productie in het Openluchttheather Eibergen. De natuurfilm WAD ‘ on tour’ op een reuzenscherm, met een speciale live-muziekcompositie door de 40 topmusici van het Noordpool Orkest. Film, orkestrale muziek en een boeiende toelichting staan garant voor een onvergetelijke oor- en oogstrelende belevenis. filmmakers tekenden eerder voor ‘De Nieuwe Wildernis’. 300 dagen werd er op, boven en in de Wadden gefilmd.

Het is de eerste Nederlandse film die volledig in 4K is opgenomen. Het zand, de wind, de strijd tegen de elementen; de rauwe schoonheid van de Wadden wordt op unieke wijze in beeld gebracht. In de ‘on tour’ versie wordt niet de hele film vertoond, maar een nieuwe bewerking van alle materiaal.

De regisseur komt ook naar Eibergen en geeft een inkijkje wat zich achter de schermen afspeelde bij de totstandkoming van de film. Op het swingplein worden extra stoelen geplaatst. De totale capaciteit is beperkt tot 900 zitplaatsen.

De poort gaat om 19:30 uur open en de film begint rond 20:45 uur. Na afloop is er een naborrel met deejay en fijne muziek. Inmiddels is een groot deel van de beschikbare tickets verkocht, dus ga snel naar www.openluchttheatereibergen.nl en scoor met enkele muisklikken je online tickets.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven