Delen van Eibergen lange tijd zonder stroom

EIBERGEN – Het wordt in de avond al weer wat eerder donker, dat betekend dat we ook sneller een lampje aan doen. Dat ging echter gisteren (dinsdag 6 augustus) niet op voor bewoners van de Groenloseweg, de Rekkenseweg, de Winterswijkseweg en de Zwilbroekseweg in Eibergen. Daar werd gisteren vlak voor drie uur in de middag een stroomstoring gemeld. Netwerk beheerder Liander had tot vannacht 0.45 uur nodig om de storing te verhelpen. De oorzaak van de lange stroomstoring is (nog) niet bekend. Toevallig woont Truus Stotteler ook in het gebied dat getroffen werd door de storing. Zij maakte voor ons deze foto vanuit haar eigen tuin. Truus heeft lampjes die werken op zonne-energie, maar op de foto is duidelijk te zien dat het aarde donker was gisterenavond.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven