Dick Drenten neemt na 43 jaar afscheid bij Autobedrijf Berenpas

EIBERGEN – In 1976 is Dick Drenten in dienst getreden bij Autobedrijf Berenpas in Eibergen. Toen nog gevestigd aan de Klaashofweg in Eibergen. Autobedrijf Berenpas was toen dealer van het Japanse merk Datsun. In de beginjaren was Dick werkzaam als monteur, maar gaandeweg zijn carrière ontwikkelde hij zich en werd achtereenvolgens magazijnman en later werkplaats-receptionist. In die laatste functie is Dick het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers bij Autobedrijf Berenpas geworden. Vele mijlpalen heeft Dick bij Berenpas bereikt, waaronder het 40-jarig dienstverband in 2016. Terecht een unieke prestatie.

Dick staat bekend om zijn loyaliteit, deskundigheid en vriendelijkheid tegenover het bedrijf, de medewerkers en natuurlijk zijn klanten. Na al deze inzet kan Dick samen met zijn vrouw Brigit gaan genieten van een welverdiend pensioen.

Vrijdag 30 augustus is de laatste werkdag van Dick bij Autobedrijf Berenpas en dat wordt d.m.v. een afscheidsreceptie op gepaste wijze gevierd. Alle belangstellenden zijn van 16.00 tot 18.00 uur daarvoor uitgenodigd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven