Eetcafé ZoZo op plek van De Poolhut

EIBERGEN – Aan de Grotestraat in Eibergen is sinds kort Eetcafé & Bar ZoZo gevestigd. Ondernemer Gallo Astefo is in het pand getrokken waar voorheen De Poolhut zat. Gallo opende afgelopen zondag (11 augustus) de deuren van zijn horeca gelegenheid. Vanaf nu is hij 6 dagen per week geopend. Op maandag blijft Gallo gesloten, van dinsdag tot en met donderdag en de zondag zijn de openingstijden van 15.00 tot 0.00 uur, op vrijdag en zaterdag is hij tot 2.00 uur in de nacht geopend. Bezorgen is voor de jonge ondernemer ook geen probleem, dit doet hij elke dag dat hij geopend is van 16.00 tot 22.00 uur. Bestellen kan telefonisch via 0545-233048 of via de site www.eetcafezozo.nl

Gallo heeft een paar mooie openingsactie’s bedacht. Zo zijn alle burgers op dit moment te verkrijgen voor maar 5 euro en de schnitzels kosten maar 6 euro. Een van onze redactie leden is woensdagavond even gaan kijken! Het ziet er gezellig uit. Hij maakte meteen even een paar foto’s. De redactie van Nieuws uit Berkelland wenst Gallo veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven