Fietstocht tijdens Familiedag GSV’63

GEESTEREN – Voetbalvereniging GSV’63 uit Geesteren houdt op zondag 25 augustus een “Familiedag fietstocht” De club nodigt alle leden, oud-leden, vrijwilligers en sponsoren uit om samen met haar kennissen en vrienden mee te doen aan de tocht “Echter is iedereen die wil genieten van een mooie fietstocht ook van harte uitgenodigd” Zo zegt de club, met andere woorden: iedereen mag mee fietsen. Op 25 augustus worden de deelnemers tussen 11 en 12 uur ontvangen met een gratis kopje koffie of thee op sportpark “De Brouwer” aan de Dennendijk in Geesteren, waarna men een broodje meekrijgt voor onderweg en dan kan men op de fiets genieten van al het moois wat onze gemeente te bieden heeft. De fietstocht heeft een lengte van 20 km over verharde wegen. Bij terugkomst op het Sportcomplex is er tijd om na te praten, er is dan tevens een springkussen voor de jeugd.

GSV’63 is natuurlijk een voetbalclub, dus wordt er die middag ook nog gevoetbald. Om 14 uur worden er begonnen met de wedstrijd tussen het huidige eerste tegen oud GSV. Kortom een dag vol vertier. Noteer 25 augustus vast in je agenda! De deelname aan de fietstocht en een bezoek aan de wedstrijd is geheel gratis. 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven