Gedichten maken tijdens ZomerBieb


BORCULO – De kinderactiviteiten van de Bibliotheek Oost-Achterhoek zijn deze zomer goed bezocht. Volgende week hebben we nog drie ZomerBieb-activiteiten te gaan: in Borculo, Winterswijk en Lichtenvoorde. Een mooie kans voor kinderen van 6 tot 10 jaar om aan de slag te gaan met poëzie!

Hoe schrijf je een gedicht? En hoe lees je een gedicht voor? De ZomerBieb houdt kinderen actief met taal en lezen. Dit helpt om de bekende ‘leesdip’ na de zomervakantie te voorkomen. Tijdens deze laatste ZomerBieb-activiteit gaan kinderen van 6 tot 10 jaar gedichten maken, lezen en raden. Zij zijn van harte welkom op dinsdag 27 augustus in de bieb van Borculo, op woensdag 28 augustus in de bieb van Winterswijk en op donderdag 29 augustus in de bieb van Lichtenvoorde. Alle activiteiten zijn van 10.00 tot 11.30 uur en deelname is gratis.

Vakantie-leesbingokaart inleveren
Bij eerdere ZomerBieb-bijeenkomsten kregen kinderen een vakantie-leesbingokaart mee. Hierop konden ze invullen hoe ze op verschillende momenten en plaatsen hebben gelezen. Kinderen die de kaart hebben ingevuld, kunnen ‘m tijdens de laatste bijeenkomst inleveren. Zij krijgen dan een leuk prijsje.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven