Geslaagd Beach Volleybal Toernooi in Gelselaar

GELSELAAR – Rond 19.30 uur gisteravond(zaterdag 17 augustus) leek het er even op dat men niet verder kon in Gelselaar. Het Beach Volleybal Toernooi op Sportpark De Benneker was amper een uur onderweg toen een enorme hoosbui over Gelselaar trok. De organisatie legde het toernooi stil en besloot in overleg te gaan met de teamleiders, vrijwel alle teams wilden na de regenbui hervatten en het toernooi uitspelen. 

Het spreekwoord “Na regen komt zonneschijn” ging niet helemaal op, de zon kwam er niet meer aan te pas, maar het bleef echter wel droog. Rond half elf werd de finale gespeeld tussen De Koekerds, met CDA Berkelland fractievoorzitter Gerard Hilhorst in de gelederen, en Irma’s Café. Laatst genoemde wist te winnen en ging met de beker aan de haal. De organisatie liet weten, ondanks de hevige regenbui, tevreden te zijn en volgend jaar weer met een toernooi te komen.  

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven