Groeten uit Berkelland deel 2

BERKELLAND – Als we op vakantie zijn maken we altijd foto’s van de mooie omgeving waarin we ons dan bevinden. Deze zetten we dan volop op social media. We vergeten soms weleens  dat we zelf ook in een prachtige omgeving wonen. Nieuws uit Berkelland vroeg de afgelopen dagen om mooie kiekjes uit onze eigen gemeente. Dat hebben we geweten, we zijn overspoeld met foto’s. De ene nog fraaier dan de andere. Uiteraard gaan we ze allemaal plaatsen, de komende dagen gaat de serie Groeten uit Berkelland volop door. Hoe meer jullie sturen, des te langer deze zomerse rubriek doorgaat. De foto waar we vandaag mee beginnen is van Dinant Simmelink.

Deze tweede foto is van Alie ter Aardt, we zien de Berkel bij ’t Loo

Claudia de Graaf stuurde deze foto, gemaakt in Ruurlo achter bij De Heikamp.

André Thoma stuurde deze prachtige foto in. We zien de Kroezenboom in Ruurlo. André laat het heden en het verleden samen komen.

We sluiten vandaag af met een foto van Margreet Veldkamp. Zij maakte deze foto tussen Eibergen en Rekken.

Groeten uit Berkelland!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven