Haak marathon in Neede levert ruim 800 euro op


NEEDE – 24 uur haken voor het goede doel, dat deden een groep dames onder leiding van de Needse onderneemster Diana Vultink. In de winkel van Diana aan de Oudestraat begonnen de dames op dinsdag 20 augustus in 17 uur met haken. Ze zijn daarmee doorgegaan tot woensdag 21 augustus 17 uur. Precies 24 uur waren de dames “in touw” om geld bijeen te krijgen voor de Stichting Speelweek Neede. Tijdens de Jammarkt waren de dames dus druk in de weer. Uiteindelijk deden de dames het zeker niet voor niets. Even na vijf uur woensdagmiddag kon Diana Vultink een check invullen van 800 euro en 65 eurocent. “Iedereen was super moe na al die uren haken, maar zeker zeer voldaan” aldus Diana na afloop.

Foto’s: Facebook Diana Vultink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven