Henny en Marlien Roerdink nieuw koningspaar Holterhoek

HOLTERHOEK – In Holterhoek werd de afgelopen dagen feest gevierd. De jaarlijkse kermis was dit keer van 1 tot en met 3 augustus. Donderdagavond werd er afgetrapt met een toneeluitvoering in de feest tent. Vrijdag was er een volleybaltoernooi, waarbij de finale uiteindelijk onder natte omstandigheden werd gespeeld. Dat weerhield de teams er echter niet van er een mooie strijd van te maken. Team Noachweg en Camping Helmers namen het in de finale tegen elkaar op, Team Helmers (foto onder) kon gekroond worden tot winnaar. De jeugd werd tijdens deze editie van de volksfeesten Holterhoek ook niet vergeten. Zij gingen zaterdag naar Leemland.

Zaterdag werd er ook traditioneel vogelgeschoten. Dat leverde een nieuw koningspaar op. Henny en Marlien Roerdink mogen zich dit jaar koningspaar van Holterhoek noemen. Joost Penterman werd de nieuwe jeugdkoning!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven