Hond Hannah vermist in Borculo


BORCULO/EIBERGEN – Sinds zondagmiddag 11 augustus rond 12 uur wordt Ierse wolfhond Hannah vermist. De hond is bij De Lebbenbrugge in Borculo enorm geschrokken van een aantal schoten die daar klonken. Ze heeft het direct na de schoten op een rennen gezet, sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Een opsporingsbericht op facebook is al meer dan 1300 keer gedeeld. Tot op dit moment nog zonder enig resultaat. Hannah is na de verdwijning nergens meer gezien. Ze heeft de benen genomen in Borculo, maar woont in Eibergen. Daardoor is het zoek gebied enorm. Hannah is een grote hond, schofthoogte 70 tot 80 centimeter. Het gaat hier om een rustig hond, die zeer zachtaardig is. U kunt haar rustig benaderen, ondanks haar enorme omvang, is ze erg lief. Ze luister goed naar commando’s als; kom voor, Kijk eens en Kijk eens Hannah.

Men denkt wel dat ze op dit moment erg schrikachtig is. De baasjes van Hannah zijn erg ongerust en hebben al met man en macht naar haar gezocht. Heeft u haar gezien of weet u waar Hannah nu kan zijn? Wacht dan niet en bel direct met 06-14791021

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven