Jeugd TTV Heure actief in Engeland

BORCULO – Het jeugdteam van TTV Heure heeft het afgelopen weekend meegedaan aan het GENSB toernooi in Folkestone, Engeland.
Dit is een groot Internationaal touwtrek-toernooi voor jongens en meiden tot 18 jaar. Het is bedoeld om de jeugd bekend te maken met wedstrijden op hoog niveau en natuurlijk andere sporters uit diverse landen te ontmoeten. Aan het GENSB toernooi doen zo’n 350 jongeren mee. De letters GENSB staan voor de 5 landen die het initiatief namen tot het organiseren van een toernooi speciaal voor jeugd : Germany, England, Netherlands, Switzerland and Belgium. Ondertussen doen er ook teams mee uit Letland en Zweden.

TTV Heure eindigde in een deelnemersveld van 32 teams als beste Nederlands team op een 11e plaats.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven