Juwelier Van Kernebeek vertrekt uit Borculo


BORCULO – Het is al jaren lang een begrip in Borculo, de juwelierszaak van de familie Van Kernebeek. Daar komt echter binnenkort verandering in. Van Kernebeek heeft besloten de Borculose vestiging te sluiten en alleen door te gaan met het filiaal in Lochem. Het pand in Borculo komt niet leeg te staan, Pearl Opticiens opent er een vestiging. Pearle is een wereldwijde keten met meer dan 1.600 filialen , verdeeld over 15 landen. In Nederland zitten zo’n 250 vestigingen, waaronder een in Lochem en Haaksbergen. Binnenkort komt er daar dus een in Borculo bij. Van Kernebeek zet zijn activiteiten voort vanuit Lochem. Wel is er in de Borculose vestiging nu een uitverkoop aan de gang. De juwelier geeft korting op goud, zilver, klokken en brillen zolang de voorraad strekt. Van Kernebeek vermeld er duidelijk bij dat de kortingen alleen gelden in de Borculose vestiging.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven