Kidspret Springkussen Festival in Borculo

BORCULO – Van woensdag 7 augustus tot en met zondag 18 augustus vindt het Kidspret Springkussen Festival plaats. Na het succes van vorig jaar kan iedereen deze zomer ook weer komen springen, spelen en spetteren. Het is een festival waarbij de kids centraal staan. Dit jaar is er naast springkussens ook een waterbaan om lekker af te koelen. De wei staat vol met allerlei springkussens voor groot en klein. Kussens met beweging, een kasteel, een octopus, een klimkussen, stormbanen maar ook is er aan de kleintjes gedacht met een ballenbak en een peuterkussen. Een interactief spellenkussen zorgt voor een combinatie tussen gamen en bewegen. Er is ook een natte hoek met een waterbaan. Op het terrein is een terras met zicht aanwezig. Net als op een “echt” festival kan men met muntjes betalen. Iedereen krijgt een polsbandje waarmee men het terrein op- en af kan.

De openingstijden zijn van van 10.00 tot 17.00 uur. Het adres is Hambroekweg 6 te Borculo, IJsboerderij ’t Dommerholt. Parkeren is gratis. Meer info en voordelig tickets zijn verkrijgbaar op de website.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven