Klaas Zwaan hoofdtrainer Schuurman BZC

BERKELLAND – Klaas Zwaan, Olaf Wesselius en Sietse Kropman zullen aankomend seizoen de selectie van Schuurman Berkellandse Zwem Combinatie (BZC) onder hun hoede nemen. Klaas is de nieuwe hoofdtrainer van H1 en zal worden geassisteerd door Olaf. Sietse is verantwoordelijk voor het H2 team. Klaas heeft jarenlang op het hoogste niveau gespeeld bij WS Twente, Het Ravijn en Schuurman BZC. Afgelopen jaar heeft Klaas als interim coach samen met Olaf Schuurman BZC behouden voor de eredivisie.

De focus zal liggen op het behalen van de play-offs en het doorontwikkelen van H2 spelers en eigen jeugd. Daarnaast loopt er nog contact met een externe speler om het vertrek van Mika Smelt op te vangen. Hij verlaat na jaren Schuurman BZC en gaat een buitenlands avontuur aan bij VIKA Stari Grad uit Servië.

De topsportcommissie is verheugd met de aanstelling van deze clubleden en ziet met dit trainerskader de ontwikkeling van de selectie met vertrouwen tegemoet.

 

Foto: Jaime Lebbink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven