Minecraft XL Bouwwedstrijd in Eibergen

EIBERGEN – Bij de ZomerBieb kunnen kinderen deze zomervakantie volop meedoen aan activiteiten. Bijvoorbeeld een spannende Minecraft XL Bouwwedstrijd op 23 augustus. Voor de iets jongere kinderen organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek spellen gericht op taal en lezen. Het volledige programma van de ZomerBieb staat op www.oostachterhoek.nl/ZomerBieb.

ZomerBieb in Borculo, Winterswijk en Lichtenvoorde
In de Bibliotheek Borculo wordt op dinsdag 20 augustus van 10.00 tot 11.30 uur het spannende Superheldenspel gespeeld. Ook tijdens het ‘dwars-door-de-bibliotheek-boekenspel’ op woensdag 21 augustus van 10.00 tot 11.30 uur bij de ZomerBieb Winterswijk valt veel te beleven. Bij ZomerBieb Lichtenvoorde is op donderdag 22 augustus van 10.00 tot 11.30 uur ‘Op ’t puntje van je stoel’. Alles draait dan om spannende verhalen. Er wordt voorgelezen en de kinderen kunnen kiezen uit verschillende spellen. Deze activiteiten zijn gratis voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Natuurlijk staat er iets lekkers voor ze klaar.

Minecraft XL Bouwwedstrijd Eibergen
Minecraft is een immens populair spel waarbij creatief wordt gebouwd met blokken van bijvoorbeeld steen, glas en hout. Minecraft-fans kunnen hun hart ophalen tijdens de Minecraft XL Bouwwedstrijd op vrijdag 23 augustus in de Bibliotheek Eibergen. Jongens en meiden tussen de 9 en 13 jaar worden uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken. De bouwopdracht blijft tot het laatste moment geheim. Er zijn twee wedstrijden: van 10.30 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Alle deelnemers krijgen tijdens het spel een laptop te leen. Meedoen kost € 15,-, aanmelden en kaarten bestellen kan op www.oostachterhoek.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven