Mireille ter Haar Jamkoningin

NEEDE – Neede stond vandaag in het teken van de Jammarkt, om 11 uur vanmorgen werd de Jamkoningin van 2019 onthuld. Mireille ter Haar werd onder begeleiding van de Diekhookse Klumpkes naar het podium geleid. Ronnie Konniger onthulde Mireille als de nieuwe koningin en scheidend koningin Maud deed haar de sjerp om. Mireille is 27 en woont in Noordijk met haar vriend. Ze heeft naar eigen zeggen ‘een prachtig uitzicht over de Needse berg’. Mireille is jarenlang lid geweest van de NGV, die op de Jammarkt vandaag allerlei demonstraties gaf en kinderen liet jamglijden.

De Noordijkse werkt bij de bakkerij in de Jumbo van Neede. Tijdens haar eerste bijbaantje als vakkenvuller kwam ze erachter dat ze dit werk zo leuk vond dat ze alleen nog maar in supermarkten wilde werken. Ze heeft dan ook 3 MBO opleidingen in de detailhandel afgerond, met als keuzevak supermarkt.

Mireille kijkt uit naar een prachtig jaar als Jamkoningin. Wilt u haar ontmoeten? Ze is morgenmiddag bij de Needse middag in de SEN tent aanwezig!

 

Foto en tekst: Facebook Jammarkt Neede

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven