Nieuwe keepers voor Borculose clubs

BORCULO – DEO en Reünie krijgen dit seizoen een nieuw gezicht onder de lat. Bij Reünie keert Niels Janssen terug. De Borculoër is geen onbekende bij Reünie, al op jonge leeftijd bereikte hij het eerste van de club. Trainer Franks Sanders gaf hem des tijds een plek in het eerste. Heel lang stond Janssen toen niet in het doel, het talent van de jonge keeper bleef niet onopgemerkt in de regio. Janssen kreeg een aanbieding van Longa uit Lichtenvoorde en besloot te verkassen. Bij Longa wist Janssen echter geen basisplaats te halen, daarom besloot hij twee seizoenen later wederom te verhuizen van club. FC Winterswijk zag het in Janssen zitten, de afgelopen jaren was Janssen een vaste waarde in het eerste van FC Winterswijk. Dit seizoen zal hij weer te zien zijn op sportpark De Wildbaan, Janssen keert terug bij zijn oude jeugdliefde. Voor Bram Meulenveld was dat minder goed nieuws, Meulenveld was de afgelopen jaren de vaste doelman van Reünie 1. Hij zag de bui al hangen en besloot eveneens te verkassen. Ver van huis hoeft hij niet. Bij buurman DEO waren ze nog opzoek naar een doelman. Stan Witteveen stond de afgelopen seizoenen in het doel bij de Dijkhoekers, maar hij gaat zo als afgesproken weer terug naar Ruurlo.

Meulenveld was dus meer dan welkom bij DEO en hij gaat daar dus voor een plek in DEO 1. Beide doelmannen kunnen zich direct laten zien. Reünie degradeerde vorig seizoen uit de derde klasse en komt dit jaar uit in de vierde klasse waar het ploegen als Sportclub Neede, FC Eibergen en VIOS Beltrum tegen komt. DEO werd vorig jaar laatste in de 5 de klasse en wil graag de rode lantaarn dit jaar overdragen aan een andere ploeg. Genoeg uitdaging dus voor beide heren. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven